به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، موسیالرضا ثروتی گفت: ساماندهی پرداخت یارانه نقدی، کاهش وابستگی کشور به درآمدهای نفتی و مقابله با کسری بودجه و حذف برداشت از منابع صندوق توسعه ملی و بودجه ریزی عملیاتی همچنان بدون تدبیر رها شده است و هر سال شاهد تکرار این مسایل هستیم.
وی افزود: تکیه زیاد بودجه سالانه کشور به فروش نفت خام در سال های گذشته ، اقتصاد کشور را تحت تاثیر منفی قرار داده و دولت را همواره با کسری بودجه مواجه کرده است ، که امسال کاهش قیمت نفت را تلاش می کنیم به فرصتی برای دوری از اقتصاد نفت زده تبدیل کنیم.
ثروتی گفت : دولت هر سال کسری بودجه دارد و از کل بودجه پارسال که 730 هزار میلیارد تومان بوده است حدود 30 هزار میلیارد تومان کسری داشتیم که این کسری امسال به حدود 50 هزار میلیارد تومان می رسد.
نماینده مردم بجنورد در مجلس شورای اسلامی در باره حذف نشدن ثروتمندان از دریافت یارانه نقدی هم گفت : دولت در این بخش هم با 12 هزار میلیارد تومان کسری مواجه است و باید تدبیر کند.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت : میزان درآمد دولت از محل هدفمندی یارانه ها و گرانی فرآورده های سوختی حدود 300هزار میلیارد ریال است و سالانه 420 هزار میلیارد ریال یارانه نقدی پرداخت می شود.
ثروتی تصریح کرد : نظر مجلس همواره بر ساماندهی پرداخت یارانه نقدی و پوشش کسری درآمد یارانه ها با حذف پردرآمدها بوده است اما تاکنون دولت ها زیربار نرفته اند و هرسال هم از صندوق توسعه ملی برداشت می کنند.
وی گفت : رفتار دولت یازدهم در این بخش مانند قبل است و در حالی که قرار بود 50 درصد منابع حاصل از هدفمندی یارانه ها به مردم داده شود همه 100 درصد منابع را به مردم می دهیم و دولت باید به نیازمندان یارانه بدهد اما به همه و به طور یکسان یارانه پرداخت می شود.